Startpagina Hongarije

Hier vind u diverse websites met algemene informatie over Hongarije.

 

Informatie Hongarije

Hongarije Informatie – Algemene informatie over het vakantie- en woonland Hongarije.

Rondje Hongarije – Website met verslagen over rondreizen door Hongarije met leuke tips.

Hongaars Verkeersbureau – De Hongaarse VVV met toeristische en praktische informatie. U kunt ook brochures en folders over de verschillende regio’s bestellen in het Nederlands, Engels en Duits.

Hongarije Prikbord – Forum waar u vragen kunt stellen en antwoorden kunt geven op Hongarije gerelateerde therma’s.

 

Vakantiehuis Hongarije

Hongarije vakantiewoning – Hongarije Gastenverblijf**** is zijn luxe vakantiewoningen met zwembad en wellness in het wijn- en mecsekdorp Váralja. Tevens zijn er camping-plaatsen voor tent, caravan of camper te huur.

Ten2Ten Reizen – Toeristische informatie en een breed aanbod aan vakantiewoningen in Hongarije. Behalve informatie over de regio vind u ook de vakantiehuizen, prijzen en beschikbaarheid.

 

Hongaars leren

Hongaarse les – Hongaarse School van vakdocent Edwin van Schie te Haarlem. Klassikale lessen, studieboeken Hongaars en grammatica voor zelfstudie en de mogelijkheid voor Hongaarse lessen via Skype.

Most Magyarul! – Letterlijk vertaald: Nu Hongaars! is een informatieve website over toerisme, Hongaarse cultuur en actualiteiten. Een leuke en interessante website met bijbehorend magazine voor hen die serieus in Hongarije interesseren.

 

Overig

Tandarts Hongarije – Voordelig en goed georganiseerd naar een Hongaarse tandarts. De reis, verblijf en tandarts kunt u zelf regelen of laten regelen. Op de website staan locaties, contactgegevens en prijslijsten vermeld.

Eigen Huis Hongarije Makelaardij – Nederlandstalige makelaars met een Hongaars onroerend goed aanbod. Gespecialiseerd in de begeleiding bij de koop en verkoop van uw huis in Hongarije.

Hongaarse Voetbal – Voetbal Hongarije met sportuitslagen van het Hongaarse voetbal elftal. Interessante informatie over de geschiedenis van het elftal, de club en het stadion van het Hongaarse voetbal.